RİZE / MERKEZ - Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Merkezi II. Kademe

Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Merkezi II. Kademe

Paşakuyu Mahallesi No1 Merkez/RİZE
Vizyon
Zihinsel öğrenme yetersizliği olan bireylere öz bakım, psikomotor, dil, akademik ve sosyal becerileri kazandırırken; bireysel farklılıkları dikkate alarak, öğrenemeyen birey yoktur ilkesiyle, uzman personellerce başta bireysel eğitim olmak üzere özel eğitim yöntem ve tekniklerini uygulayarak eğitim vermektir.
Misyon
Biz Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Merkezi olarak, Zihinsel öğrenme yetersizliği olan öğrencilerimize yaşamlarını bağımsız olarak sürdürebilmelerini sağlayacak kavram ve becerileri kazandırmak için Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek; bilgiye hızla ulaşabilen, bilgiyi mal ve hizmet üretimine yansıtabilen, Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlayarak, bağımsız yaşam becerilerini kazanıp kendisine güvenen, bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerimizi sosyal hayatın ihtiyaçları doğrultusunda yetiştirmek hitap ettiğimiz öğrenci velilerimizin ruhsal ve psikolojik motivasyonlarını sağlamak için varız.
Şehir merkezinde