RİZE / MERKEZ - Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Merkezi II. Kademe

Kas

24 Kasım Öğretmenler gününde okulumuzda, Okul Aile Birliğinin değerli üyeleri ve velilerimizin katkıları ile eğlenceli dakikalar yaşandı. Gün adaylığı kalkan öğretmenlerimizin il programındaki yemin töreniyle başladı, velilerimizin sürprizleri ile devam etti, öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen Öğretmenler Günü yemeğiyle sona erdi. Bu vesile ile bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü tekrardan kutlu olsun. Bu kutlu mesleğin bir üyesi olmaktan her zaman gurur duyacağız.

Kas

Büyük komutan, büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve Milli mücadelenin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 83. yılında milletimiz adına saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Bugün günlerden pankek... Okulumuzun Uygulama evinde bugün pankek pişti. Öğrencilerimize günlük yaşam becerisi kazandırmak için rehberlik edip böyle güzel bir etkinliğe imza atan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.  Günden geriye kalanlar; mutluluk,  beraberlik, paylaşma, lezzetli el becerileri :)